marți, 23 februarie 2016

Doamne, stii pe cineva care doreste sa faca o fapta buna?

Draga Doamne Doamne Doamne,

Iti multumesc in numele celor care au primit ajutor si prin intermediul apelurilor scrise pe internet. Si revin cu o noua rugaminte. Te rog sa o ajuti pe mamica lui Stefanel sa isi cumpere o alta masina de spalat rufe si sa achite contravaloarea retetelor medicale. Cea pe care a primit-o atunci cand Stefanel avea cancer, s-a stricat. Dupa cum Stii si dupa cum am aflat si noi, mamica lui Stefanel are de sambata, mana rupta.

Stiu ca Voi locuiti si Sus, dar si in inimile oamenilor. Asa am invatat la ora de biologie. Ce iese din samanta, cu samanta se aseamana si duce mai departe caracteristicile semintei. Si la orele de Sfanta Liturghie, am constatat ca tovarasa profesoara a avut dreptate.
 
Ca de fiecare data, scriu in continuare, dar de data aceasta un pic diferit, asa cum e corect, intai prenumele si apoi numele de familie, datele familiei care are nevoie de ajutor si ne-a rugat pe noi sa scriem despe dansii. Si sa-mi fie rusine, ca atata vreme am scris gresit, intai numele si apoi prenumele.

Necesar: 1.000 lei ( masina de spalat) + 50 de lei x cate luni va fi nevoie de tratament (tatal copiilor este si el bolnav)

Alexandra Ciocoi Comuna Independenta, Judetul Calarasi (0727.205.695) sau Banca Transilvania – Agenţia Brâncoveanu RON: RO 30 BTRL 012 012 01 T 239 74XX

Despre familia lui Stefanel

Stefanel in anul 2009 cand avea 2 ani a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. a urmat tratament la Spitalul Budimex din Bucuresti. In prezent este in recuperare, asa scrie in certificatul medical. Mama nu are serviciu, datorita multiplelor internari cu copilul. Tatal nu isi gaseste de lucru permanent. Stefanel are inca doi frati. Un frate in clasa a 4-a si o surioara in varsta de 3 ani.

Venitul lunar al familiei este 326 lei (alocatiile copiilor). Slava Domnului ca locuiesc la curte si isi procura o parte din hrana din ce planteaza in gradina. Curentul electric, l-au platit de multe ori, ajutati de catre alte persoane. La fel si retetele cu tratamentul prescris pentru tatal copiilor care este si dansul bolnav.

Va multumim pentru rabdare si ajutor. Dumnezeu sa va inmulteasca darurile!

Niciun comentariu: