sâmbătă, 11 mai 2013

Stefanel

HRISTOS A INVIAT!
Up date 4 iunie 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, Stefanel a ajuns cu bine acasa si isi va putea continua si cura de recuperare.

Up date 28 mai
In prezent, Stefanel urmeaza tratamentul  de recuperare anuala la Sarata Monteoru.

Medicul de la sanatoriu i-a prescris prelungirea tratamentului pentru inca o saptamana, cura ce ar urma sa o efectueze chiar la Calarasi ( 5 SEDINTE care costa 5*50=250 lei). In afara de acest aspect, mamica lui Stefanel nu dispune de banii necesari transportului pentru a se reintoarce acasa de la sanatoriu. O solutie ar fi masina salvarii de la sanatoriu, unde ar trebui sa plateasca 130 lei.
Daca credeti ca o puteti ajuta pe mamica lui Stefanel sa stranga 130+250=280 lei, va rog sa folositi urmatorul cont:

Ciocoi Alexandra 

Comuna Independenta, Judetul Calarasi 
(0727.205.695)  
sau Banca Transilvania – Agenţia Brâncoveanu
RON: RO 30 BTRL 012 012 01 T 239 74XX

Ca in fiecarea an, si anul acesta Stefanel  este programat pentru tratamentul de recuperare  in statiunea Sarata Monteoru, judetul Buzau.

Cheltuielile care trebuiesc suportate de catre familie pentru 14 zile de tratament nu sunt foarte mari (aproximativ 300 lei biletul  de tratament + cheltuieli de transport) dar avand in vedere ca veniturile lor sunt foarte mici, Stefanel nu are posibilitatea sa plece la acest tratament. Cererea pentru biletul de tratament trebuie sa o depuna pana cel tarziu vineri 17 mai.

Va reamintesc faptul ca baietelul care acum are 5 ani, in urma cu 4 ani a fost bolnav de cancer la rinichi si cu ajutorul lui Dumnezeu, acum este vindecat; vine periodic la control in Bucuresti si in fiecare an urmeaza tratanment recuperator la Sarata Monteoru.

Din pacate, Ioan, bunicul lui Stefanel nu a supravietuit (la scurt timp dupa ce v-am scris in articolul precedent ce s-a intamplat, a trecut la cele vesnice). Pe langa durerea din suflet, alte cheltuieli au impovarat la acea vreme familia. Cu ajutorul lui Dumnezeu, care a deschis inimile catorva oameni, familia a reusit sa faca fata si acestor probleme. 
 
O alta problema cu care se confrunta familia Ciocoi este plata facturilor la utilitati. In urma articolului precedent,  au primit ajutor din partea dumneavoastra si au reusit sa achite factura la lumina. Tot cu ajutor din partea prietenilor blogului, au reusit sa achite si urmatoarea factura.

Sa va mai spun si ca in acea perioada le-a murit si calul?! Tot cu ajutorul lui Dumnezeu, au primit un manz de la o persoana cu inima mare.

In Saptamana Mare, Ilie, celalat bunic, s-a imbolnavit si el si au urmat alte cheltuieli carora familia le-a facut  fata doar cu ajutorul semenilor.

Imi place foarte mult familia acestui copilas si de fiecarea data, cand se confrunta cu probleme si ma suna Alexandra, mamica lui, invat de la ei cate ceva: in primul rand ca nu trebuie sa ne pierdem nadejdea, indiferent cat de mari sunt problemele cu care ne confruntam.
Dupa cum va spuneam in articolul precedent, familia s-a marit in aceasta iarna cu un nou membru: o fetita care va fi botezata saptamana viitoare. Multe persoane au privit dezaprobator sarcina Alexandrei, stiind cu cate probleme se confrunta familia lor. Familie crestina, apropiata de biserica, familia Ciocoi  a primit cu drag acest suflet trimis in viata lor de catre Dumnezeu si oricat de multe greutati vor avea, uitandu-se in urma, isi vor aminti mereu ca intotdeauna cu ajutorul lui Dumnezeu le-au depasit: prin bunavointa oamenilor.
Daca vreti sa ajutati:

Ciocoi Alexandra 
Comuna Independenta, Judetul Calarasi 
(0727.205.695)  
sau Banca Transilvania – Agenţia Brâncoveanu
RON: RO 30 BTRL 012 012 01 T 239 74XX

Despre Stefanel puteti citi si alte articole aici: http://ai-suflet-bun.blogspot.com/search/label/STEFANEL

Va multumesc tuturor!

Un comentariu:

Denisa Ion spunea...

Adevarat ainviat1 Ii doresc multa sanatate lui Stefanel. Dumnezeu o sa-l ajute.