marți, 5 martie 2013

Lumina pentru Stefanel

Dragi prieteni, a trecut ceva vreme de cand nu v-am mai scris. In aceste zile revin cu o noua rugaminte de ajutorare  a familiei lui Stefanel Ciocoi.

Stefanel este baietelul pe care in vara anului 2009, l-am intalnit, impreuna cu alti copii, la Spitalul Marie Curie, avana la acea vreme cancer la rinichi. 

Acum este restabilit, vine doar periodic la control. Am pastrat legatura cu familia lui si de fiecare data cand au avut nevoie de ajutor, apelez la voi si sper ca si de aceasta data veti fi solidari cu ei.

De putina vreme, familia li s-a marit cu un nou membru (sunt in prezent 6 persoane: trei copii, parintii si bunicul foarte grav bolnav) si bucuria a fost umbrita de problemele financiare care din nou le dau tarcoale.

Tatal nu isi gaseste de lucru, pensia bunicului nu ajunge nici pentru tratament, venitul familiei este foarte mic, mama nu primeste indemnizatie de cresterea copilului.

Avand restante la plata facturii de lumina, ieri, li s-a intrerupt furnizarea curentului electric. De suparae, bunicul, a facut un atac si acum este in coma la spital. La interventia primarului, au fost reconectati la retea, cu conditia sa plateasca urgent factura; 333 lei + penalizarile si probabil si reconectarea (nu stiu care sunt formalitatile dar banuiesc ca daca i-au deconectat si reconectat au de platit).Au mare nevoie de rugaciunile noastre!

Daca puteti sa ii ajutati si financiar:

Ciocoi Alexandra 
Comuna Independenta, Judetul Calarasi 
(0727.205.695)  
sau Banca Transilvania – Agenţia Brâncoveanu
RON: RO 30 BTRL 012 012 01 T 239 74XX
Va multumesc tuturor!

Niciun comentariu: